<<
Audi De Mey Maldegem
audi etron garage de mey maldegem tweedehands used cars dikke bakken
Hoezo, elektrisch is niets voor u?

New Audi E-TRON

Vergeet uw vooroordelen over elektrisch rijden. Met de Audi e-tron is elektrisch geen compromis meer. Laad hem snel en makkelijk op. Laat u overweldigen door zijn intelligente technologie en innovatieve design.
Met de Audi e-tron bouwt u mee aan de mobiliteit van morgen.

Hoezo, elektrisch is niets voor u? Laat u overtuigen tijdens een testrit.

Actieradius volgens WLTP 417km

Topsnelheid 200km/h

Acceleratie 0-100km/h (in boostmodus) 5.7Sec.

Beken kleur

Geef uw Audi e-tron een persoonlijke toets door zelf de kleur van de lak te kiezen. Alles samen zijn er twaalf tinten waaruit u kunt kiezen, waaronder het exclusieve Antigua blauw. Met accenten in de hoogspanningsignaalkleur oranje onderstreept de Audi e-tron zijn karakter als een 100% elektrisch voertuig. U treft ze bijvoorbeeld aan op het e-tron logo op de elektrische achterklep en als optie op de remklauwen. De wielkastlijsten en deurdrempels hebben een contrasterende kleur die er geen twijfel over laat bestaan: de Audi e-tron is gemaakt voor offroadgebruik.

Interieur

Combineer met de Audi e-tron de voordelen van een innovatieve elektrische auto en een moderne SUV. Het interieur is luxueus en biedt een zee aan ruimte. U en uw vier passagiers hebben genoeg hoofd- en beenruimte om in alle comfort te reizen. Dankzij de totale bagagecapaciteit van 660 liter is de Audi e-tron de gedroomde oplossing om mee op reis te vertrekken.

Laat het zonlicht binnen met het optionele glazen panoramadak. Vooral de passagiers achterin zullen de extra lichtinval en de aangename sfeer wel kunnen smaken. Adem vrijuit, want met het optionele Luchtkwaliteitspakket met ionisator en aromatisering ademt u altijd frisse lucht in. In de Audi e-tron is zelfs de lucht eersteklas... De luchtkwaliteitssensor is begaan met uw gezondheid: bij schadelijke gassen treedt de recirculatiemodus in werking. Het omgevingsgeluid wordt tot een minimum beperkt, zodat u haast geruisloos door het leven glijdt. Alsof het leven zelf is blijven stilstaan.

Hebt u voorgesteld om een zakenpartner en zijn golfmateriaal op te pikken op weg naar de golfclub? Of wilt u heel uw gezin, inclusief bagage, meenemen op skivakantie? Met de Audi e-tron kan het allemaal. Klap de zetels neer en verdubbel de maximale laadcapaciteit. Comfortabel: open de achterklep met een beweging van uw voet (optioneel). Praktisch: in het opbergvak onder de motorkap vindt u gereedschap en de mobiele oplaadkabel.

Krachtig en gecontroleerd

Cijfers zeggen veel (gecombineerd stroomverbruik in kWh/100 km*: 26,2-22,6 (WLTP); 24,6-23,7 (NEDC); gecombineerde CO₂-uitstoot in g/km: 0), maar lang niet alles. Een Audi e-tron die uit de startblokken schiet? Dat moet u voelen om te begrijpen. Of u nu uit stilstand optrekt of inhaalt op de autosnelweg – de Audi e-tron gaat meteen met zijn spieren (265 kW) aan het rollen. Zelfs in z'n achteruit voelt u het geweldige koppel. De buitengewone tractie introduceert een nieuwe quattro-generatie, die u inschakelt wanneer u dat nodig acht. Bijgevolg hebt u altijd de volledige controle over uw auto.

Langeafstandbereik

Met de Audi e-tron rijdt u van Hamburg naar Düsseldorf, zonder dat u moet stoppen om de batterij op te laden. Dat is voornamelijk te danken aan het recuperatiesysteem, dat remenergie opvangt en vervolgens transporteert naar de accu. In ruim 90 procent van de afremmingen laadt de Audi e-tron zichzelf op via zijn elektromotoren. In combinatie met het elektrohydraulisch geïntegreerde regelsysteem voor de remmen – dat Audi als eerste autofabrikant wereldwijd gebruikt in een auto in serieproductie met elektrische aandrijving – maakt de elektrische SUV systematisch gebruik van zijn maximale recuperatiepotentieel.

De nieuwe elektrische quattro-aandrijving reguleert continu en volledig variabel de ideale verdeling van de aandrijfmomenten tussen de twee assen. En dat in een fractie van een seconde. De voordelen laten zich vooral offroad voelen, op het platteland. Maar ook wanneer u op de verharde weg rijdt, bewijst de quattro-aandrijving haar nut. Zelfs bij slipgevaar – bij onderstuur of overstuur, en wanneer een reactie van u verwacht wordt – springt de technologie voor u in de bres.

Het sportieve karakter van de Audi e-tron laat zich in vrijwel alle omstandigheden voelen: tijdens het optrekken op de snelweg, wanneer u voor een rood licht moet remmen of wanneer u een bocht induikt op een landweggetje. Een belangrijke factor voor de uitstekende dynamiek is de lage en centrale positie van de aandrijfcomponenten. Het batterijsysteem is optimaal afgestemd op de afmetingen van de Audi e-tron en bevindt zich tussen de assen in de vorm van een plat, breed blok onder het passagierscompartiment. Zelfs offroad geeft de Audi e-tron blijk van grote wendbaarheid en behendigheid.

Geschikt voor dagelijks gebruik

We hebben de Audi e-tron uitvoerig getest op alle relevante factoren voor elektrische voertuigen. Zodoende kunnen we niet alleen de kwaliteit van een van onze modellen uit ons gamma garanderen, maar bovenal uw veiligheid.

 

**Voor meer informatie gelieve telefonisch contact op te nemen of kom eens lansg is onze showroom!

 

Contacteer ons

 

Inschrijven op de nieuwsbrief

Openingsuren

  • maandag
   8:00 12:00
   13:00 18:00
  • dinsdag
   8:00 12:00
   13:00 18:00
  • woensdag
   8:00 12:00
   13:00 18:00
  • donderdag
   8:00 12:00
   13:00 18:00
  • vrijdag
   8:00 12:00
   13:00 18:00
  • zaterdag
  • zondag
  • maandag
   9:00 12:00
   13:30 18:30
  • dinsdag
   9:00 12:00
   13:30 18:30
  • woensdag
   9:00 12:00
   13:30 18:30
  • donderdag
   9:00 12:00
   13:30 18:30
  • vrijdag
   9:00 12:00
   13:30 18:30
  • zaterdag
   9:00 12:00
   13:30 17:00
  • zondag
Audi De Mey Maldegem Momenteel zijn we gesloten
Bekijk onze openingsuren